Keittiömestarin Kartanolounas ti-pe klo 11-14

Tiistaista perjantaihin

Kartanolounas 13,90€ (kartanon kalapöytä, koottava salaatti & päivän keitto)

Kala- ja salaattipöytä 12,50€

Päivän keitto ja salaattipöytä 12,50€

Hinnat sisältävät ruokajuomat (vesi, kartanon kotikalja ja maito), kartanon leipävalikoiman sekä jälkiruokakahvin tai -teen ja konvehdin.


Katso lounaslista tästä linkistä

Lounastarjoilu avaa Kartanon ovet muillekin kuin tilausasiakkaille. Voit tulla yksin, kaksin tai tuoda koko pöytäseurueen lounastamaan tiistaista perjantaihin klo 11-14.

Pöytävarausta ei tarvita, mutta jos tulet suuremmalla joukolla, toivomme varausta etukäteen. Voit myös varata ryhmälounaan (min. 20 hlöä) sisältäen kartano-opastuksen yhteishintaan 32€/hlö.

Maukkaan lounaan sinulle loihtii Luvialta kotoisin oleva keittiömestarimme Henna. Hänen palonsa ruoanlaittoon kasvoi viimein niin suureksi, että hän halusi tehdä siitä itselleen ammatin. Palveluliiketoiminnan restonomiksi Tampereelta valmistunut taidokas Henna on ehtinyt työskennellä jo monissa ravintola-alan tehtävissä ja osaamistaaan hän on kehittynyt Suomen huippuravintoloissa työ- ja harjoittelutehtävissä.

Lounaan keittiömestarimme Henna loihtii laadukkaista, kotimaisista ja oman maakunnan lähituottajien raaka-aineista ja tuotteista. Toki muidenkin maiden makumaailmoihin pääsee tutustumaan sesongin mukaan, mutta valinnoissa suositaan eurooppalaista kaukomaiden sijaan. Tavoitteena Kartanon keittiössä on tehdä mahdollisimman paljon itse käsityönä ja taata sen myötä laadukas makuelämys kokijalleen. Keittiömestarin yhtenä bravuurina on itse leivottu vegaaninen saaristolaisleipä, joka onkin ollut varsin eksoottinen makuelämys etenkin ulkomaalaisille kävijöille.

Lämpimästi tervetuloa lounaalle!

Varaukset ja lisätiedot vuojoki@vuojoki.fi/+358442424085