2024 Vuojoen Kartanon taiteilijahaku

Tuo näyttelysi Vuojoen Kartanolle monien mahdollisuuksien tiloihin sisälle tai ulos. Otamme vastaan sekä harrastelijoita että ammattitaiteilijoiden töitä unohtamatta lapsia, nuoria ja erityisryhmiä. Näyttelytiloja voi varata toukokuusta syyskuun loppuun aina kuukaudeksi kerrallaan tai sopimuksen mukaan

Alustavat näyttelyajat kesällä 2024. Ajankohdat täsmentyvät kevään aikana.
*18.4.–19.5. varattu
*23.5.–23.6.
* 27.6.–28.7.
* 1.–29.8.

*5.9.–3.10.

Näyttelytilat ovat avoinna aina Kartanon aukioloaikoina sekä eri tapahtumien yhteydessä. Avajaiset on perinteisesti järjestetty aina torstaisin.

Näyttelyn järjestäjä vastaa julisteiden, kutsukorttien, teosluettelon ja lehdistötiedotteen laadinnasta pääsääntöisesti itse. Vuojoen Kartano tiedottaa ja markkinoi näyttelyä omilla some-kanavillaan ja alueen eri portaaleissa. Näyttelyn valvonnasta vastaa näyttelyn järjestäjä.

Vuojoen Kartano toimii tarvittaessa teosten välittäjänä 20%:n välitysprovisiolla, (laskettuna teosten arvolisäverottomasta myyntihinnasta)+alv. 24%. Neuvomme myös mielellämme muissa näyttelyyn liittyvissä asioissa ja esittelemme tarvittaessa tiloja.

Hinnat: Galleria Gylich 350€/kk sis. alv.24%, Orangeria eli kasvihuone 200€/kk sis. alv.24%, talli 150 €/kk sis. alv.24% (ei lämmitystä), vierastalon yläkerran ullakko 200€/kk sis. alv.24%.

Täyttämällä lomakkeen voit tehdä ehdotuksen näyttelyideastasi. Samallan hyväksyt, että tietosi lisätään Vuojoen Kartanon asiakasrekisteriin ja uutiskirjeen tilaajaksi. Tietosuojaselosteen löydät täältä 

Hakulomakkeeseen pääset tästä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.