Elämysmatkailu

Elämyspalvelut ja aktiviteetit

Tarjoamme monenlaista kivaa tekemistä ryhmille ja yksityishenkilöille vuoden kierron mukaan. Kartanokierroksemme toteuttavat Eurajoen Oppaat, jotka eläytyvät kukin omaan kartanonväen rooliinsa vahvasti ja elävästi. Pakohuoneessamme pienempi ryhmä pääsee kokeilemaan hoksottimiaan ja yhteistyökykyään erilaisten haasteiden äärellä.

Ryhmille elämyspalveluja ja aktiviteetteja järjestää Eräheppu, ja Vuojoen Kartanolla pidetään lisäksi esimerkiksi Villiyrttikursseja Luonnonmielen toimesta alkukesällä. Kehitämme palvelukokonaisuuksia tarpeidenne mukaan, ja laajennamme yhteistyötä jatkuvasti eri toimijoihin, jotta voimme palvella teitä entistäkin paremmin ja olla Suomen elämyksellisin Kartano myös tulevaisuudessa. Otamme vastaan uusia yhteistyöehdotuksia eri toimijoilta, joten ole rohkeasti yhteydessä.

Kesän 2022 kartanokierrokset

Lasten puuhakas kartanokierros

Millaista oli asua herraskartanossa, miten tuli käyttäytyä, millainen oli lapsen rooli, mitä syötiin ja miten elämä erosi ”tavallisesta” 1870-luvun arjesta? Näihin ja muihin kysymyksiin saat vastauksen Vuojoen kartanon lasten kierroksella! Kierroksella tutustutaan kartanon tapakulttuuriin, kurkistetaan kartanon ullakolle ja kellokoneistoon, etsitään helmiä kartanon kuusikujalla ja pohditaan Orangerian hedelmäsatoa. Rooliopastettu kierros on suunnattu 5-12 vuotiaille.

Kierrokset heinäkuussa torstaisin klo 13-14.

Yksityinen kartanokierros 1-10 henkilölle

Yksityinen kierros 1–10 henkilölle.

Elämyksellisellä rooliopastuksella tutustutaan kartanon mielenkiintoiseen historiaan kierrellen päälinnassa, puistossa, Orangeriassa tai vaikkapa jyhkeällä kuusikujalla. Oppaana ”talon väkeä 1800-luvulta”, mm. piika, rouwa, kirjanpitäjä ja talousmamselli.

Aikuisten rooliopastettu kierros

Elämyksellisellä rooliopastuksella tutustutaan kartanon mielenkiintoiseen historiaan kierrellen päälinnassa, puistossa, Orangeriassa tai vaikkapa jyhkeällä kuusikujalla. Oppaana ”talon väkeä 1800-luvulta”, mm. piika, rouwa, kirjanpitäjä ja talousmamselli.

Kierrokset heinäkuussa keskiviikkoisin klo 17 – 18 ja lauantaisin klo 13 – 14.

Guided tour in English

Guided tours in Vuojoki Manor in English.

  • Saturday 16th July at 12am – 1pm
  • Saturday 23rd July at 12am – 1pm
  • Wednesday 27th July at 4 – 5pm

On our guided tour you will get to experience the interesting history in the main castle, english landscape garden, Orangerie and the robust spruce alley. You will be guided by one of our authorized guides, 1800 century people of the house, maid, ma’am, accountant or the houskeeper.

Virkistys-, tyhy- ja tiimipäiväohjelmia

Eräheppu 2021

Kysy ohjelmavaihtoehtoehtojamme ja valitse sopivin – illanviettoihin, virkistyspäiviin, Tyhy-päiviin tai mikä ikinä tilaisuutenne luonne onkaan. Elämysvalikoimassamme ovat mm. Melonta- tai kirkkoveneretki Kaunissaareen, Fatbike-safari, Kartanon piha- tai ammuntakisat, Viehekalastusretki saaristoon, sekä kylpytynnyri Orangerian saunan yhteyteen. Yhteistyökumppaninamme elämyksiin toimii Eräheppu.

Purjehdukselle kaljaasi Ihanalla

Kaljaasi Ihanan kotisatamasta Luvian Laitakarista purjehditaan Selkämeren kansallispuiston upeisiin maisemiin! Voit yhdistää purjehduksen helposti lomaasi Vuojoen Kartanolla, sillä matka Vuojoelta Laitakariin on vain 23 km. Laitakarin satamassa on monipuolisia palveluita, joista voi nauttia myös ilta-auringon paistaessa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sähköpostitse vuojoki@vuojoki.fi tai puhelimitse:
Soita 044 2424 085