Elämysmatkailu

Elämyspalvelut ja aktiviteetit

Tarjoamme monenlaista kivaa tekemistä ryhmille ja yksityishenkilöille vuoden kierron mukaan. Kartanokierroksemme toteuttavat Eurajoen Oppaat, jotka eläytyvät kukin omaan kartanonväen rooliinsa vahvasti ja elävästi. Pakohuoneessamme pienempi ryhmä pääsee kokeilemaan hoksottimiaan ja yhteistyökykyään erilaisten haasteiden äärellä.

Ryhmille elämyspalveluja ja aktiviteetteja järjestää Eräheppu, ja Vuojoen Kartanolla pidetään lisäksi esimerkiksi Villiyrttikursseja Luonnonmielen toimesta alkukesällä. Kehitämme palvelukokonaisuuksia tarpeidenne mukaan, ja laajennamme yhteistyötä jatkuvasti eri toimijoihin, jotta voimme palvella teitä entistäkin paremmin ja olla Suomen elämyksellisin Kartano myös tulevaisuudessa. Otamme vastaan uusia yhteistyöehdotuksia eri toimijoilta, joten ole rohkeasti yhteydessä.

Pikkuhaamujen kierros

Miltä näyttää Kartanon ullakolla? Onko Könninkellolla oma haamu, kuten Majatalon kaappikellossa? Näkyykö kellarin uumenissa kynttilän valossa kummallisia juttuja..? Tällä lasten omalla kierroksella kuulet jännittäviä tarinoita Kartanosta ja sen asukkaista. Kierros toteutetaan sisätiloissa. Aikuisen läsnäolo on välttämätöntä, jotta kierros voidaan toteuttaa kaikille turvallisesti. Kierros toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10. Maksimi osallistujamäärä 25 henkilöä (vanhemmat mukaan luettuina)

Suositusikäraja 5 vuotta.

Yksityinen kartanokierros 1-10 henkilölle

Yksityinen kierros 1–10 henkilölle.

Elämyksellisellä rooliopastuksella tutustutaan kartanon mielenkiintoiseen historiaan kierrellen päälinnassa, puistossa, Orangeriassa tai vaikkapa jyhkeällä kuusikujalla. Oppaana ”talon väkeä 1800-luvulta”, mm. piika, rouwa, kirjanpitäjä ja talousmamselli.

Haamukierros

Jännittävä haamukierros empirekartanon uumenissa saa aistisi valppaiksi.

Kuuluuko takaasi askelia..? Mikä tuolla liikkui?! Olipa tuossa kylmä kohta…
Talven hämärässä on taas aika tutustua paremmin Kartanon entisiin asukkaisiin ja heidän henkiinsä.  Alaikäraja 15 vuotta. Kesto n. 1 tunti.
Huom! Kierros ei ole esteetön. Haamukierros sisältää portaita, osin hämäriä ja hiukan ahtaita paikkoja sekä liikumme myös ulkosalla. Kierros toteutuu, mikäli ennakkoon varanneita on vähintään 15 hlö. Kierroksen peruuntuessa ennakkomaksut palautetaan

Virkistys-, tyhy- ja tiimipäiväohjelmia

Eräheppu 2021

Kysy ohjelmavaihtoehtoehtojamme ja valitse sopivin – illanviettoihin, virkistyspäiviin, Tyhy-päiviin tai mikä ikinä tilaisuutenne luonne onkaan. Elämysvalikoimassamme ovat mm. Melonta- tai kirkkoveneretki Kaunissaareen, Fatbike-safari, Kartanon piha- tai ammuntakisat, Viehekalastusretki saaristoon, sekä kylpytynnyri Orangerian saunan yhteyteen. Yhteistyökumppaninamme elämyksiin toimii Eräheppu.

Purjehdukselle kaljaasi Ihanalla

Kaljaasi Ihanan kotisatamasta Luvian Laitakarista purjehditaan Selkämeren kansallispuiston upeisiin maisemiin! Voit yhdistää purjehduksen helposti lomaasi Vuojoen Kartanolla, sillä matka Vuojoelta Laitakariin on vain 23 km. Laitakarin satamassa on monipuolisia palveluita, joista voi nauttia myös ilta-auringon paistaessa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sähköpostitse vuojoki@vuojoki.fi tai puhelimitse:
Soita 010 579 7249 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)