Hyvinvointitapahtumat, Wuojoen Rentola

Wuojoen Rentolan hyvinvointitapahtumien tapahtumakalenteri

Varaukset: https://vuojoki.johku.com/fi_FI/hyvinvointi


Jooga

Luvassa on kehoa ja mieltä hellivää joogaa, joka aloitetaan avaavilla, virtaavilla liikesarjoilla. Loppua kohti rauhoitutaan pitkäkestoisempiin asanoihin ja lopulta laskeudutaan syvärentoutukseen. Tämä levollinen joogahetki sulattaa kehomielen ja ammennat siitä voimaa arkeen, hermosto rauhoittuu ja hengitys virtaa vapaammin. Täydellinen aloitus viikonlopulle!
Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Ota mukaasi jooga- tai jumppamatto, vesipullo ja viltti.

Ajankohdat 31.3. / 21.4. / 5.5. / 19.5. perjantai klo 18-19.30
Hinta 15 € / hlö / kerta

Varaukset verkkokaupan kautta viimeistään 1 h ennen tilaisuuden alkua.
Joogaopettaja Johannaan voit tutustua https://www.johannanjooga.fi/


Äänimaljarentoutus

Ota itsellesi ihanan lempeä hengähdyshetki ja rentoudu mukavasti joogamatolla viltin alla tai vaihtoehtoisesti istuen. Tiibetiläiset äänimaljojen harmoniset äänet ja värähtely sekä muut hoitavat instrumentit syvärentouttavat kehon ja mielen illan aikana sekä laskevat stressitasoja.

Äänimaljarentoutus soveltuu ihan jokaiselle, eikä aikaisempaa kokemusta rentoutushetkistä tarvita. Kartanolta saat joogamaton ja viltin. Suositeltavaa on pukeutua rentoihin vaatteisiin. Varaathan vesipullon mukaasi. Äänimaljarentoutus kestää noin tunnin.

perjantai 12.5. klo 18-19
Hinta 15 € / hlö / kerta

Varaa paikkasi viimeistään 1h ennen tilaisuuden alkua.
Tapahtuman tuottaa Aarina Oy
Ohjaajana Riina Arvela


Täydenkuun meditaatio

Olet lämpimästi tervetullut hengähtämään, rauhoittamaan mielesi ja kohottamaan energioitasi. Illan aikana hengittelemme, meditoimme ja teemme erilaisia harjoituksia. Kuuenergian kanssa työskentely auttaa vapautumaan vanhasta aikansa eläneestä puhdistaen tarpeettomista asioista samalla avaten energioita uudelle.

Jokaisella kerralla on oma teemansa, josta käymme pienen keskustelun tai omakohtaisen harjoituksen. Kokemuksiaan saa jakaa tai olla jakamatta oman mielensä mukaan.

Tuo mukanasi jooga- tai jumppamatto sekä vesipullo. Halutessasi voit varustautua villasukkien sekä tyynyn kera. Huovat löytyvät Kartanolta. Tarjolla haudutettua luomuyrttiteetä.

Ajankohdat ti 4.4. / pe 5.5. klo 18–19.15
Hinta 15 € / hlö / kerta

Tapahtuman tuottaa Aarina Oy
Ohjaajana Riina Arvela