Elämysmatkailu

Kartanon elämykselliset opastukset

Arvokkaat tilat henkivät kulttuuria ja klassisen musiikin sävelet voi melkein aistia kartanon saleihin astuessaan. Musiikillisia elämyksiä järjestetään asiakkaan toiveiden mukaan. Myös Galleria Gylichin vaihtuvat näyttelyt tarjoavat virkistävän tauon kokouspäivään. Ohjelmapalvelut on suunniteltu kartanon historiaan ja vanhan ajan henkeen sopiviksi.

Luontoretki kartanopuistoon

Maisemapuutarhaa luontovinkkelistä, historialla maustettuna. Vuodenajan mukaan tutustumme kartanopuiston kasvi- ja eläinmaailmaan, puutarhan kasvihistoriaa unohtamatta. Oppaana luonto- ja maisema-asiantuntija Ilona Hankonen. Osallistujille suositellaan jalkineita ja vaatetusta, joilla voi poiketa polulta kasvillisuuden joukkoon. Ryhmän koko max. 30, kesto 1 h.

Lepakoita kartanopuiston yössä

Historialla maustettu kierros elo-syyskuun iltayössä, pimenevässä kartanopuistossa. Kuuntelemme lepakkoradion eli detektorin avulla retkellä tavattavien lepakkolajien ääniä ja tutustumme lepakoiden elintapoihin. Oppaana luonto- ja maisema-asiantuntija Ilona Hankonen. Ryhmän koko max. 15, kesto 20 – 60 min.

Orangeriassa rentoutuu monin tavoin

Eksoottisen Orangerian viherhuoneissa ja tunnelmallisissa saunatiloissa viihtyy ja monenlainen oheisohjelma soveltuu osaksi ajanviettoa. Kysy tarjousta/ehdotusta ohjelmaksi.

Virkistys-, tyhy- ja tiimipäiväohjelmia

Kysy ohjelmavaihtoehtoehtojamme ja valitse sopivin – illanviettoihin, virkistyspäiviin, Tyhy-päiviin tai mikä ikinä tilaisuutenne luonne onkaan! Suunnitellaan yhdessä!

Päiväretki kansallisarkkitehtien seurassa

Alvar Aalto ja Carl Ludvig Engel.mm. vuonna 1938 valmistunut Kauttuan Terassitalo on Aallon yksi kansainvälisestikin merkittävimmistä töistä.

Purjehdukselle kaljaasi Ihanalla

Kaljaasi Ihanan kotisatamasta Luvian Laitakarista purjehditaan Selkämeren kansallispuiston upeisiin maisemiin!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sähköpostitse vuojoki@vuojoki.fi tai puhelimitse:
Soita 044 2424 085