Elämysmatkailu

Elämyspalvelut ja yhteistyökumppanit

 

Omien palvelujemme lisäksi teemme yhteistyötä monen paikallisen toimijan kanssa. Kartanokierroksemme totetuttavat Eurajoen Oppaat, jotka eläytyvät kukin omaan rooliinsa vahvasti ja elävästi. Ryhmille elämyspalveluja ja aktiviteetteja järjestää Eräheppu, ja Vuojoen Kartanolla pidetään lisäksi esimerkiksi Villiyrttikursseja Luonnonmielen toimesta alkukesällä.

Kehitämme palvelukokonaisuuksia tarpeidenne mukaan, ja laajennamme yhteistyötä jatkuvasti eri toimijoihin, jotta voimme palvella teitä entistäkin paremmin ja olla Suomen elämyksellisin Kartano myös tulevaisuudessa.

Virkistys-, tyhy- ja tiimipäiväohjelmia

Eräheppu 2021

Kysy ohjelmavaihtoehtoehtojamme ja valitse sopivin – illanviettoihin, virkistyspäiviin, Tyhy-päiviin tai mikä ikinä tilaisuutenne luonne onkaan. Elämysvalikoimassamme ovat mm. Melonta- tai kirkkoveneretki Kaunissaareen, Fatbike-safari, Kartanon piha- tai ammuntakisat, Viehekalastusretki saaristoon, sekä kylpytynnyri Orangerian saunan yhteyteen. Yhteistyökumppaninamme elämyksiin toimii Eräheppu.

Purjehdukselle kaljaasi Ihanalla

Kaljaasi Ihanan kotisatamasta Luvian Laitakarista purjehditaan Selkämeren kansallispuiston upeisiin maisemiin! Voit yhdistää purjehduksen helposti lomaasi Vuojoen Kartanolla, sillä matka Vuojoelta Laitakariin on vain 23 km. Laitakarin satamassa on monipuolisia palveluita, joista voi nauttia myös ilta-auringon paistaessa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sähköpostitse vuojoki@vuojoki.fi tai puhelimitse:
Soita 044 2424 085