Kokoukset ja juhlat

Historiaa, rauhaa ja ripaus romantiikkaa

Kokoukset ja koulutukset

Vuojoen Kartanon luonnonrauhassa tavalliset työ- ja arkikiireet unohtuvat. Historialliset salit sekä tunnelmallinen auditorio tarjoavat tyylikkäät puitteet kokouksille, neuvotteluilla ja koulutuksille. Elämykselliset opastukset ja muut ohjelmapalvelut täydentävät päivän toiveidenne mukaan.

Juhlat

Päärakennuksen empire-salit antavat tyylikkäät puitteet sekä perhe- että yritysjuhlille. Tarkkaan harkitut pienet yksityiskohdat takaavat onnistuneen kokonaisuuden. Klassinen ympäristö höystettynä ripauksella romantiikkaa tarjoaa elämyksiä, joita vieraat muistelevat varmasti vielä pitkään..

Auditorio

Itäisessä flyygelissä sijaitseva tunnelmallinen auditorio Bassi on rakennettu rakennuksen historiaa kunnioittaen. Auditorio tarjoaa tilat sadalle henkilölle, mutta intiimin tunnelman ja puurakenteiden ansioista auditorio toimii viihtyisänä tilana myös pienille ryhmille. Auditorio Bassin nykyaikainen tekniikka ja av-laitteet soveltuvat monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Auditorion kokousvälineet: tietokone, kosketusnäyttö, datatykki, valkokangas, piirtoheitin, fläppitaulu sekä puheäänentoisto

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sähköpostitse vuojoki@vuojoki.fi tai puhelimitse:
Soita 044 2424 085