Kartanon väki

Kartanon emäntä – toimitusjohtaja Elina

Mistä tulet ja mitä teet?

Olen kotoisin Luvialta ja koulutuksista löytyy mm. suurtalousesimies ja henkilöstöhallinnon tradenomi. Työurani on pitkä ja varsin monimuotoinen, yhtään ikävää työpaikkaa en muista ja kaikissa on ollut paljon hyviä juttuja. Nyt olen kuitenkin ihan parhaassa porukassa, puhumattakaan miljööstä. Emännän toimenkuvaan kuuluu kaikki mahdollinen, ja se tekeekin tästä pestistä ihan mahtavaa. Yhtään samanlaista päivää ei ole ja koskaan ei tiedä mitä kaikkea päivä tuo tullessaan.

Mikä on parasta Vuojoen Kartanolla?

Kaikki, tämä on valloittava kokonaisuus ja joka suunnassa on jotain kaunista. Parasta on myös henkilökunta. On ihanaa, kun ympärille on muodostunut iloinen, ahkera ja kehittyvä työyhteisö. Meillä nauretaan paljon mutta osataan sanoa asiat tarvittaessa ihan suoraankin. Pidetään ilma hyvänä hengittää, se on meille kaikille parasta. Ja totta kai asiakkaat, he ovat Kartanomme arvokkaimmat aarteet.

Hauska tietää:

Olen herneen kestävä prinsessa -Tangoprinsessa vuosimallia 1993 – eli iankaikkisen vanha juttu. Vaikka olen esiintynyt laulaen yli 30 vuotta, olen silti kamalan ujo, enkä koskaan lallattele spontaanista juuri missään. Laulaminen ja musiikki ovat minulle äärimmäisen rakkaita ja voimaannuttavia asioita. Minulla tärkeintä elämässä on terveys, perhe, työ ja ystävät. Parasta on, kun menee metsään koiran kanssa, hengittää keuhkot täyteen männyn tuoksua ja kuuntelee luonnon ääniä.

Elina_k-emantä 29459
Elina 3

Ravintolapäällikkö ja markkinointiassistentti Lellu

Kahden Elinan Kartanossa toinen liikkuu lempinimellä.

Mistä tulet ja mitä teet?

Olen kotoisin Rauman Lapista ja koulutukseltani tradenomi, melkein valmis restonomi, sekä ruokamestari. Työuraakin on jo takana reilut kymmenen vuotta kaupan alalla. Käsissäni ovat Vuojoen tilaisuuksien langat, salin ja keittiön saumattoman yhteistyön mahdollistumiseksi. Lisäksi vastaan mm. verkkokaupan toiminnasta, nettisivujen päivityksestä sekä sometileistämme

Mikä on parasta Vuojoen Kartanolla?

Mahdollisuus jokapäiväiseen kauniiden asioiden ihasteluun ja yksityiskohtien viilaaminen arvokkaaseen ympäristöön sopivaksi. Kauniiden kattausten tekeminen ja kukkien valinta juhlapöytiin ovat lempi työtehtäviäni. Lempipaikkani kartanossa on ensimmäisen kerroksen vaaleanpunaisen päivähuoneen ikkunapöydässä, hibiskuksen varjossa.

Hauska tietää:

Vapaa-ajallani teen käsitöitä, geokätköilen ja toimin erinäisissä partiopesteissä, sekä vietän aikaa rakkaimpien ihmisteni kanssa. Luonto, sen ihmeet ja kauniit kasvit ovat erityisen lähellä sydäntäni. Monesti saan itseni kiinni ihailemasta tähtitaivasta tai vuodenaikojen vaihtelun tuomia muutoksia ympäristössä melkein tippa linssissä. Uusin innostukseni on leipominen, jossa olen aiemmin ollut luokattoman huono, mutta nyt osaankin yhtäkkiä tehdä hirmu maukkaita korvapuusteja!

Riina 3

Markkinointi-, hanke- ja näyttelykoordinaattori Riina

Mistä tulet ja mitä teet?

Satakuntalaiset juuret toivat kohtalon oikkuna minut takaisin Skotlannin Edinburghista Eurajoelle maaseudun rauhaan.
Palvelen suurella sydämellä ihmisläheisesti, sillä oma työelämä on kulkenut koulumaailmasta sisustussuunnittelijan yritysmaailmaan ja sieltä kiinteistönvälitysalalle ja hanketöihin. Elinikäinen oppiminen ja innostuminen uusista asioista on kuljettanut matkalaista monessa junassa. Toivon aina voivani edistää yhteistä hyvää ja haluan viedä rohkeasti ja ennakkoluulottomasti arvomaailmaani sopivia hankkeita eteenpäin.

Mikä on parasta Vuojoen Kartanolla?

Kartanolla minut saattaa bongata milloin mistäkin: kuusikujalta puhelinpalaverista tai istumassa Orangerian edustalla päiväkahvilla yhteistyökumppanin kanssa. Välillä seikkailen Kartanon saleissa mitta kädessä. Tuotan Kartanolle markkinointimateriaalia ja vastaan Galleria Gylichin näyttelytilojen taidenäyttelyiden koordinoinnista yhteistyössä kaikkien ihanien yhteistyötahojen ja muiden työntekijöiden kanssa.
Kartanomiljöön monipuolisuus ja erilaisten kohderyhmien palveleminen luovat oivat mahdollisuudet hyödyntää omaa luovuutta ja mielikuvitusta. Olen onnekas, kun saan tehdä töitä omassa kotikunnassani, upeassa Kartanomiljöössä ja olla Kartanon tarinassa mukana. Kaunis ja hoidettu ympäristö, jossa elämysten tarjoaminen on jokapäiväistä, tekee arjestani juhlaa.

Hauska tietää:

Asuinympäristöni on antanut eväät toteuttaa itseäni luomupuutarhurina, sisustajana ja rakentajana. Luonnossa liikkuminen, maanläheisyys ja aktiivisuus kyläyhdistyksen toiminnassa on juurruttanut uudelleen Satakuntaan ja edistänyt hyvinvointiani.