Tapahtumat

, , ,

Yleisötilaisuus metsässä ja Kartanossa

Pinkjärvi ry järjestää lauantaina 8. lokakuuta kaikille avoimen yleisötilaisuuden, muista kuitenkin ilmoittautua. Vieraanamme on metsäekologian lehtori Petri Keto-Tokoi, joka on kirjoittanut yhdessä Juha Siitosen kanssa teoksen Puiden asukkaat — Suomen puiden seuralaislajit (Gaudeamus, 2021). Kirja valittiin Vuoden tiedekirjaksi 2021. Keto-Tokoi tunnetaan myös teoksesta Suomalainen aarniometsä (2010), jonka hän on tehnyt Timo Kuuluvaisen kanssa.

, , ,

Syksyn ja talven Kartanokierrokset

Aikuisten rooliopastettu kartanokierros kerran kuukaudessa maanantaisin klo 12-13.

, , ,

Kartanon Joulu -myyjäistapahtuma

Kartanon joulu -myyjäistapahtuma sunnuntaina 27.11. klo 10-14.

, ,

Isänpäivälounas

Isänpäivälounas 13.11. klo 11.30 ja 14.30.

, , ,

Mapsion – koko perheen mediatapahtuma

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Mapsion tuo Eurajoelle uudenlaisen tapahtumakokonaisuuden, jossa yhden illan aikana on mahdollisuus ihastella useita kansainvälisiä videotaideteoksia, sekä tutustua Kartanon ympäristöön uudessa valossa mediataiteen eri muotojen täydentäessä maisemaa pimenevässä illassa. 

, ,

Energiaa syksyyn äänimaljarentoutuksella

Äänimaljarentoutus 28.10. ja 10.11. klo 17.30-18.30. Varaa verkkokaupasta.

, ,

Murhamysteeri-illallinen

LOPPUUNMYYTY! Murhamysteeri-illallinen on ohjelmallinen illanvietto, jossa yhdistyvät hyvä ruoka ja juoma sekä laadukas ja jännittävä teatteriesitys.

, , ,

Syksyn kokoustarjous

Vuosikokous, kevätkokous, tiimipalaveri tai muu tapaaminen edullisesti Vuojoella. Syystarjouksena 30.9.2022 mennessä tehdyt kokousvaraukset.

, , , ,

Eurajoen Kotiseutuyhdistys: Eurajoen historiaa valokuvin

Galleria Gylich. Avoinna: 18.8.-31.8. ti–la klo 9-20 ja 1.9. lähtien Kartanon aukioloaikojen mukaan ja muiden tapahtumien yhteydessä.

, ,

Haamukahvila

Kahvilan ovet pidetään avoinna ennen Haamukierroksia klo 17-18. Tervetuloa haamukahvilaan aistimaan kartanon tunnelmaa, vaikka et kierrokselle tulisikaan!