Juhlatilat

Historiaa, rauhaa ja ripaus romantiikkaa

Juhlat päälinnassa

Päärakennuksen empire-salit antavat tyylikkäät puitteet sekä yritys- että perhejuhlille. Tarkkaan harkitut pienet yksityiskohdat takaavat onnistuneen kokonaisuuden. Klassinen ympäristö höystettynä ripauksella romantiikkaa tarjoaa elämyksiä, joita vieraat muistelevat varmasti vielä pitkään. Olemme mukana järjestämässä tilaisuuksia ilossa ja surussa.

Upea juhlakerroksemme tarjoaa uniikit puitteet jopa 100 hengen häihin sekä muihin juhliin. Juhlakerros koostuu eri kokoisista tiloista ja itse juhlasaliin mahtuu ruokailemaan 40 henkeä. Tilassa on anniskeluoikeudet.
Juhlasalissamme on käytettävissä flyygeli lisämaksusta. Tarjoiluista vastaa aina Kartanon oma keittiö.

Juhlat orangeriassa

Vuojoen Kartanon Orangeria, eli talvipuutarhamainen kasvihuone tarjoaa tiloja rennompaan oleskeluun tai esimerkiksi pienemmän porukan hääjuhlaan.  Orangerian erillisissä huoneissa mahtuu ruokailemaan noin 40 henkilöä, ja kesän ollessa kauneimmillaan pöytiä voidaan kattaa myös pihamaalle ruusujen ja pionien keskelle.
Orangeriassa sijaitsevat myös saunatilamme, joihin mahtuu kerralla noin 10 henkilöä. Voit siis varata Orangerian hyvin eri tyyppisiin tilaisuuksiin, ja tilata tarjoilut joko Kartanon omasta keittiöstä, tai tuoda itse mukanasi.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä tai tee tarjouspyyntö
Tarjouspyyntö