Ruoka

Ravintolapalvelut

Keittiömestarin Kartanolounas Ravintola Wuojoessa ti – pe klo 11 – 14.

Lounaalla on aina tarjolla kartanon monipuolinen kalapöytä, koottava salaatti, päivittäin vaihtuva keitto, tuoretta leipää, juomat, sekä jälkiruuaksi kahvi tai tee ja konvehti.  Päivittyvän lounaslistan löydät klikkaamalla linkkiä: Lounaslista

 

30.4. Wappuaaton brunssi juhlakerroksessa (Hinta 31,50€/hlö)

Ravintola Wuojoki Eurajoella, Vuojoen Kartanossa, palvelee tiistaista perjantaihin lounasravintolana ja kahvilana, sekä tilauksesta erilaisille ryhmille kokouksista perheen tai yrityksen juhliin.

Valmiista menukokonaisuuksistamme on helppo valita tilaisuuden luonteeseen sopivat tarjoilut, jotka toteutamme paikallisista, satokauden parhaista raaka-aineista omassa keittiössämme. Menut ovat helposti muokattavissa omiin tarpeisiinne, ja makuunne. Lounaan ja muut ruokatarjoilut loihtii keittiömestarimme Henna laadukkaista, kotimaisista ja oman maakunnan lähituottajien raaka-aineista ja tuotteista. Toki muidenkin maiden makumaailmoihin pääsee tutustumaan sesongin mukaan, mutta valinnoissa suositaan eurooppalaista kaukomaiden sijaan. Tavoitteena Kartanon keittiössä on tehdä mahdollisimman paljon itse käsityönä ja taata sen myötä laadukas makuelämys kokijalleen. Keittiömestarin yhtenä bravuurina on itse leivottu vegaaninen saaristolaisleipä, joka onkin ollut varsin eksoottinen makuelämys etenkin ulkomaalaisille kävijöille.

Lähiruoka on meille sydämen asia, Eurajoella on monen monta laadukkaan lähiruuan kasvattajaa ja tuottajaa.

Satoa saamme omasta kauniista puutarhastamme muun muassa raparperin, omenoiden ja yrttien muodossa.

Yhtestyökumppaneinamme toimivat monet lähialueen tuottajat:

  • Kalat tuottaa ja jalostaa luvialaislähtöinen KalaValtanen
  • Paneliassa toimiva Kurkkumestarit jalostaa maustekurkkua, punajuurta ja kurpitsaisia säilykkeitä salaattipöytäämme.
  • L’uomunokka luomubroileri kasvaa niinikään Paneliassa. Kesällä laiduntavat broilerit ovat uteliaita ja toimeliaita, ja kasvavat melkein kolme kertaa pidempään kuin tavanomaiset broilerit. Se maistuu lihassa puhtaana makuna ja kiinteänä rakenteena.
  • Paikalliset perunamme jalostaa Mika ja Kirsi Leskinen kivenheiton päässä kartanosta
  • Valpolan tila on Eurajoella sijaitseva pieni maatila, jonka päätuotantona on kananmunatuotanto. Kanat elävät vapaana kanalassa, jossa on huomattavasti enemmän tilaa määräyksiin nähden. Kanoilla on suuri kuopsutus- ja kylpemisalue. Kanalassa on myös paljon orsia sekä virikkeitä kanoille. Ruokimme kanat itsetehdyllä rehulla, joka on valmistettu tilalla tuotetusta viljasta. Rehu on kalajauhotonta.
  • Mansikat kasvattaa Eurajoella Marjatila Siiri
  • Härkälän puutarha Säkylän Köyliössä kasvattaa ja toimittaa meille suoraan vastuullisesti tuotetut tuoreet salaatit, kurkut ja tomaatit
  • Kartnon Trekol naapurissa kasvattaa herkulliset paprikat, kirsikkatomaatit ja Highland -naudanlihan
  • muut lihatuotteet meille toimittaa Rauman Lapista Kivikylän Kotipalvaamo
  • Kahvipöydässämme höyryää aina tuore Eurajoen Rikantilassa sydämellä paahdettu Capri kahvi

Voit jättää tarjouspyynnön tilaisuudestanne suoraan tästä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sähköpostitse vuojoki@vuojoki.fi tai puhelimitse:
Soita 044 2424 085