Ruoka

Ravintolapalvelut Vuojoen Kartanolla

6.9.2022 alkaen Kartanon lähiruokalounas Ravintola Wuojoessa ma – pe klo 11 – 14

Lounaslistan löydät täältä: Lounaslista

Ravintola Wuojoki Eurajoella, Vuojoen Kartanossa, palvelee maanantaista perjantaihin lounasravintolana ja kahvilana, sekä tilauksesta erilaisille ryhmille kokouksista perheen tai yrityksen juhliin.

Valmiista menukokonaisuuksistamme on helppo valita tilaisuuden luonteeseen sopivat tarjoilut, jotka toteutamme paikallisista, satokauden parhaista raaka-aineista omassa keittiössämme. Menut ovat helposti muokattavissa omiin tarpeisiinne, ja makuunne. Lounaan ja muut ruokatarjoilut loihtii keittiömestarimme Henna laadukkaista, kotimaisista ja oman maakunnan lähituottajien raaka-aineista ja tuotteista. Toki muidenkin maiden makumaailmoihin pääsee tutustumaan sesongin mukaan, mutta valinnoissa suositaan eurooppalaista kaukomaiden sijaan. Tavoitteena Kartanon keittiössä on tehdä mahdollisimman paljon itse käsityönä ja taata sen myötä laadukas makuelämys kokijalleen. Keittiömestarin yhtenä bravuurina on itse leivottu vegaaninen saaristolaisleipä, joka onkin ollut varsin eksoottinen makuelämys etenkin ulkomaalaisille kävijöille.

Voit jättää tarjouspyynnön tilaisuudestanne suoraan tästä.

Yhteistyökumppaneinamme toimivat monet lähialueen tuottajat:

Kalat tuottaa ja jalostaa luvialaislähtöinen KalaValtanen

Paneliassa toimiva Kurkkumestarit jalostaa maustekurkkua, punajuurta ja kurpitsaisia säilykkeitä salaattipöytäämme.

L’uomunokka luomubroileri kasvaa niinikään Paneliassa. Kesällä laiduntavat broilerit ovat uteliaita ja toimeliaita, ja kasvavat melkein kolme kertaa pidempään kuin tavanomaiset broilerit. Se maistuu lihassa puhtaana makuna ja kiinteänä rakenteena.

Paikalliset perunamme jalostaa Mika ja Kirsi Leskinen kivenheiton päässä kartanosta

Valpolan kanat elävät vapaana kanalassa, jossa on huomattavasti enemmän tilaa määräyksiin nähden. Kanoilla on suuri kuopsutus- ja kylpemisalue. Kanalassa on myös paljon orsia sekä virikkeitä kanoille. Kanat ruokitaan oman tilan viljasta itsetehdyllä, kalajauhottomalla rehulla.

Kesän mansikat kasvattaa Eurajoella Marjatila Siiri.

Härkälän puutarha Säkylän Köyliössä kasvattaa ja toimittaa meille suoraan vastuullisesti tuotetut tuoreet salaatit, kurkut ja tomaatit.

Herneet salaattipöydässämme ovat aina kotimaisia Apetit -herneitä.

Kartnon Trekol naapurissa kasvattaa herkulliset paprikat, kirsikkatomaatit ja Highland -naudanlihan.

Muut lihatuotteet meille toimittaa Rauman Lapista Kivikylän Kotipalvaamo.

Kahvipöydässämme höyryää aina tuore Eurajoen Rikantilassa sydämellä paahdettu Capri kahvi.

Satoa saamme omasta kauniista puutarhastamme muun muassa raparperin, omenoiden ja yrttien muodossa.

Lähiruoka on meille sydämen asia, Eurajoella on monen monta laadukkaan lähiruuan kasvattajaa ja tuottajaa. Olemme jatkuvasti kehittyvä kartano, ja otamme innolla vastaan uusia yhteistyöehdotuksia myös ruuan saralla.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sähköpostitse vuojoki@vuojoki.fi tai puhelimitse:
Soita 044 2424 085