Taidenäyttelyt

Kartanon näyttelytilat

Näyttelytila Galleria Gylichin tavoitteena on toimia vaihtuvien taide- ja kulttuurinäyttelyjen areenana. Vuojoen Kartano on kohtaamispaikka yrityksille, yhteisöille ja yksilöille, kulttuurille ja talouselämälle.

Vuojokisäätiön alaisuudessa

Yleishyödyllinen Vuojokisäätiö koordinoi Galleria Gylichin toimintaa. Näyttely on mahdollista toteuttaa gallerianäyttelynä tai Vuojokisäätiön tavoitteita tukevana yhteistyönäyttelynä. Gallerianäyttelyssä näytteilleasettaja maksaa tilasta vuokran ja myyntiprovisiota myydyistä töistä. Toinen mahdollisuus on lähestyä Vuojokisäätiötä näyttelyidealla, joka sopii yleishyödyllisen kulttuurisäätiön tavoitteisiin. Lisää käytännön tietoa löytyy näyttelysopimuksesta.

Gylich on valoisa ja avara n. 135m² kokoinen tila. Tilan seinät on rapattu harmahtavaksi, lattia ja kattorakenteet ovat käsittelemätöntä kuusta. Galleriassa on sekä loisteputki- että kohdevalaistus-mahdollisuus. Ripustaminen tapahtuu kiskoripustusjärjestelmän avulla ja puisia kattorakenteita hyödyntäen vaijereilla tms. materiaalilla. Rakennuksessa on tallentava kameravalvonta.

Katso kartta: Galleria Gylich seinämitat

Yhteystiedot

Ota yhteyttä tai tee tarjouspyyntö
Tarjouspyyntö