Esteettömyys

Esteetön kulku Vuojoen Kartanolla

Vuojoen Kartano on saavutettavissa myös liikuntarajoitteisille vieraille

Historiallisessa kiinteistössä on kuitenkin mm. portaikkoja ja puisia kynnyksiä, joiden vuoksi liikkuminen voi olla hankalaa. Avustaja voi siis olla paikallaan, jos se vain on mahdollista. Inva-paikoitus sijaitsee kartanon itäisen sivurakennuksen eli flyygelin sivustalla. Päärakennuksen esteetön sisäänkäynti kulkee itäisen flyygelin kautta (itäisestä flyygelistä hissillä pohjakerrokseen ja käytävää pitkin päärakennukseen). Päärakennuksen hissillä pääsee kaikkiin kerroksiin. Henkilökunta neuvoo hissin käytössä. Inva-wc sijaitsee pohjakerroksessa, päärakennusta ja itäistä flyygeliä yhdistävässä käytävässä, itäisen flyygelin päässä.

Itäisen flyygelin auditorio Bassi ja Galleria Gylich ovat saavutettavissa hissillä. Sisäänkäynti itäiseen flyygeliin on kadun puoleisista ovista, maan tasalta. Soittamalla kartanon info-numeroon +35810 579 7249 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) henkilökunta tulee avaamaan oven tarvittaessa.

Orangerian esteetön sisäänkäynti kulkee rakennuksen takaa, lasiosan puoleisista ovista. Kokoustila Viikunahuoneeseen sekä saunatiloihin johtaa kaksi porrasta.

Vierastalo Wuojokeen läntisessä flyygelissä ei ole esteetöntä kulkua, vaan sisäänkäynnin edessä on portaat.

 

Kartta Vuojoen Kartanon piha-alueesta ja sisäänkäynneistä. Esteettömät sisäänkäynnit: Kulku päälinnaan pysäköintialueen P4 vieressä oleva Galleria Gylichin ovesta (2.). Kulku Orangeriaan (5.)  rakennuksen takapuolelta.
Esteettömät sisäänkäynnit: Kulku päälinnaan pysäköintialueen P4 vieressä oleva Galleria Gylichin ovesta (2.). Kulku Orangeriaan (5.)  rakennuksen takapuolelta.