Kartanokierrokset

Elämykselliset kartanokierrokset

Elämyksellisellä rooliopastuksella tutustutaan kartanon mielenkiintoiseen historiaan kierrellen päälinnassa, puistossa, Orangeriassa tai vaikkapa jyhkeällä kuusikujalla. Oppaana ”talon väkeä 1800-luvulta”, mm. piika, rouwa, kirjanpitäjä ja talousmamselli.

Rooliopastettu Kartanokierros

Kartanohistoriaa

Roolioppaan johdolla tutustuen empirekartanon mielenkiintoiseen historiaan sekä nykypäivään, päälinnan vapaana olevia saleja, muita tiloja sekä puistoa kierrellen tai paikoillaan istuen. Oppaana talon väkeä 1800- luvulta. Opastus yleiskielellä, muut kielet: ruotsi, englanti, saksa, viro, ranska sekä paikallinen murre. Opastuksen kesto 1 h, voidaan toteuttaa myös osana juhlaa tai kokouspäivän piristeenä (10-15 min).

Pikkuhaamujen kierros

Lasten oma haamukierros Vuojoen Kartanolla 

Miltä näyttää Kartanon ullakolla? Onko Könninkellolla oma haamu, kuten Majatalon kaappikellossa? Näkyykö kellarin uumenissa kynttilän valossa kummallisia juttuja..? Tällä lasten omalla kierroksella kuulet jännittäviä tarinoita Kartanosta ja sen asukkaista. Kierros toteutetaan sisätiloissa.

Aikuisen läsnäolo on välttämätöntä, jotta kierros voidaan toteuttaa kaikille turvallisesti. 

Kierros toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10. Maksimi osallistujamäärä 25 henkilöä (vanhemmat mukaan luettuina)

Suositusikäraja 5 vuotta.

Haamukierros Vuojoen Kartanossa

Empirekartanon elämyksiä

Vuojoen Kartanon Haamujen jäljille vievä näytelmällinen opastus. Piika, haamu ja herrasväki liikkeellä “illan” hämärtyessä. Päälinnan tiloja ullakolta kellariin kierrellen. Kesto n. 60 min.

Huom! Kierros ei ole esteetön. Haamukierros sisältää portaita, osin hämäriä ja hiukan ahtaita paikkoja sekä liikumme myös ulkosalla.

Alaikäraja 15 vuotta.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sähköpostitse vuojoki@vuojoki.fi tai puhelimitse:
Soita 010 579 7249 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)